Skriv åt oss

skriv at oss skriva bärbar dator - Skriv åt oss

Är du lite av en ordsmed med en passion för att spela spelautomater online? Då har du tur! Der råkar hända att vi letar för gästskrivare som kan gå med i vårt team på en deltids grund. Om du sund kunskap och erfarenhet om spelautomater, skulle vi älska att höra från dig. För att kunna bibehålla en hög level av kvalité och diversifierat innehåll, är det bara vettigt att växa vårt team. Om det här låter som ett gyllene tillfälle för dig, skulle vi vilja höra från dig!

Fördelar

Genom att skriva för oss kommer du att kunna etablera dig som en kompetent skribent i den här nischen. Det finns hundratals spelautomats-relaterade tidningar och bloggar där ute, och det kommer att åka din chans att få mer skriv-relaterade jobb. Du kommer att få en chans att tjäna extra pengar genom att skriva åt oss.

Riktlinjer

Om du skriver åt oss kommer du att behöva följa några riktlinjer. Du behöver veta att vi bara accepterar originella artiklar som aldrig blivit publicerade förut. Din artikel måste klara ”Copyscape” testet och måste vara 100% plagiat fria.

Din artikel måste ha minst 500 ord och max 800 ord. Vi uppmana också dig till att inkludera bilder på dina artiklar.

Eftersom tidningen täcker allting i spelautomats-världen, ska dina inlägg och framtida artiklar täcka det här ämnet specifikt. Var säker på att du kollar igenom vårt arkiv för att få en bättre förståelse av vilken sorts inlägg vi publicerar.

För det första, ska du lämna in en provbit av ditt arbete baserat på riktlinjerna som vi har försett. Var säker på att korrekturläsa ditt arbete innan du skickar in det! om din inlämning följer våra riktlinjer och standards, skulle vi vilja bjuda in dig för att gå med i vårt lag.

Du kommer att få en möjlighet att lära dig från våra expertskrivare. Du kommer också få en plattform för att dela dina kunskaper och åsikter om spelautomater. Kontakta oss om du fortfarande har frågor om inlämnings-processen. Tack för att du visar intresse i oss. Vi hoppas på att höra från dig snart.